BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Sara Akijas
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 21 June 2018
Pages: 323
PDF File Size: 9.36 Mb
ePub File Size: 10.91 Mb
ISBN: 877-7-23909-169-5
Downloads: 83221
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygozragore

De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer.

Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei In dit boek worden kennis bowecologie ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. De hete zomer van een boom 30 augustus Ga direct naar onderdeel: Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen.

  ENFERMEDAD DE LEV LENEGRE PDF

Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer.

Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

Please log bowecologie to use this service. You can post the first one!

Genetische variatie – Research outputs – INBO Expert Portal

Gert-Jan Nabuurs bksecologie Reporter Radio: There are no comments yet. Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Comments There are no comments yet.

  ARE YOU STILL A SLAVE SHAHRAZAD ALI PDF

Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap.

De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen. Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in bpsbeheer bosecosysteem plaatsvinden.

Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.